a

ateliere dezvoltare personala Spring Events proiect matchmaking (16)SPRING LOVE este un proiect de matchmaking initiat de Spring Events.


Evenimentele Spring Events le adresam oamenilor care vor sa renasca permanent, asemeni primaverii, veseli, fresh, cu dragoste de viata, dornici sa isi creeze noi vise pe care sa le transforme in experiente care sa le faca viata mult mai frumoasa!

In mod specific, Spring Love il adresam oamenilor care mai cred in dragoste, fara o idealiza si care stiu ca dupa ca dupa iernile lungi, infrigurate de durerea ca am avut atatea sperante care nu si-au gasit implinirea dorita, urmeaza o noua primavara, ca o noua sansa de renastere!.. Ca fiecare sfarsit marcheaza zorii unui nou inceput, imbogatit de lectiile de viata acumulate din povestile anterioare.

Diferenta dintre noi si anotimpurile naturii este ca primavara nu vine decat daca ne-o dorim. Nu intotdeauna dar in cele mai multe cazuri. E nevoie de un efort in a indeparta gheata si pustietatea iernii prin speranta si detasare de emotiile negative ale unei relatii anterioare. Printr-o noua speranta de viata, incredere de sine si credinta ca lucrurile oricand se pot schimba in bine daca suntem pregatiti pentru ele.

Ce ne-am propus?

Sa facem evenimente ample, in care sa facilitam cunoasterea oamenilor care vor sa-si intemeieze o relatie durabila, bazata pe valori si scopuri comune.

Aceste evenimente vor beneficia de multa interactivitate si vor avea elemente de dating, workshop, jocuri si socializare. In acest fel vedem oamenii in diverse ipostaze si putem sa ne facem o idee daca vrem sa-i cunoastem cu adevarat, tinand cont de o prima impresie dintr-o seara relaxanta si interesanta.

Mai exact:

Vom incepe prin a organiza workshop-uri de cunoastere de sine prin profile de personalitate si de compatibilitate, pentru o prima intelegere a ceea ce suntem, ce acceptam de la ceilalti si ceea ce ne dorim. Un psiholog specializat in acest domeniu ne va asista in acest proces in asa fel incat procesul sa fie rapid dar relevant.

Dupa astfel de workshopuri, vor organiza seri de socializare, in care vor exista multe elemente:

- discutii individuale facilitate in asa fel incat fiecare femeie sa poata discuta cu fiecare barbat prezent
- scurte interventii sustinute de psihologi specializati in relatii de cuplu
- jocuri de socializare, ca avem o atmosfera vesela si destinsa, timp in care oamenii vor fi pusi in ipostaza de a reactiona unii cu altii si astfel de a se cunoaste intr-un mod care sa nu le provoace stanjeneala tipica unor evenimente dedicate persoanelor single
- timp de socializare tip petrecere, cu muzica si dans,oferind o alta sansa pentru oameni sa se cunoasca si sa se apropie unii de altii, pe baza atractilor dintre ei.

Primul workshop de acest gen, care va va pune in tema cu profilele de personalitate si compatibilitate va va oferi o detaliere exacta a tot ceea ce se intampla in serile de socializare.

Datele cand se organizeaza acesta sunt:

vineri, 10 octombrie, 19:00-20:30
sambata, 11 octombrie 16:30 -18:00.

Daca sunteti interesati sa participati , asteptam un mesaj de la voi legat de una din cele 4 date mentionate mai sus.

Locatie: Strada Academiei nr 7 ( Universitate).

Costul de participare este de 40 lei iar detaliile de plata le veti primi de indata ce veti trimite un mail legat de intentia voastra de participare si data cand doriti saparticipati, pe adresa contact@spring-events.ro

Toate acestea au fost gandite intr-un mod nou si inedit pentru a facilita crearea unor relatii de cuplu intr-un mod fun , elegant, sociabil si modern.

Va asteptam cu drag mesajele!

poza header armoniein2.wordpress