Cum abordam cu succes personalitatile dificile

poza atelier Spring Events comunicare personalitati dificile (8)Un atelier util pentru a intelege cum sa abordam cu succes personalitati dificile din jurul nostru care au tendinte spre : anxietate, depresie, dependenta, obsesie, schizofrenie, histrionism, paranoia, evitare si narcisism. Nu vom discuta de cazuri patologice, ci doar elementele componente ale fiecarei astfel de disfunctionalitati pe care acesti oameni le au in diverse proportii.

De multe ori ne enerveaza sau chiar ne scot din minti, alteori, mai ales daca avem simtul umorului ne amuza sau chiar fascineaza ( cazul personajului celebru Scarlet O’Hara din filmul „Pe aripile vantului” care avea o puternica personalitate histrionica) si alteori ne trezesc sentimente de mila, realizand cata suferinta ascund multi dintre ei, de cele mai multe ori inconstient.

Si nu de putine ori tindem sa-i evitam sau ii infruntam, demonstrandu-le logic ca gresesc sau, mai rau, daca sunt oameni pe care ii iubim, avem tendinta sa ne lasam manipulati de ei, din dorinta de a le face pe plac si de nu-i rani. Insa asta nu-i ajuta deloc iar noua ne consuma energii pe care altfel le-am canalize in scopuri pozitive.

Cu siguranta daca am cunoaste simptomele acestor dezechilibre psihologice si mecanismele de comportament specifice, am avea mai multe resurse in a sti cum sa interactionam intelept cu acesti oameni.

Desi tema pare a fi dramatica, o vom aborda relaxat, cu umor si intelegere , stiind ca totul se rezolva mai usor daca gandim pozitiv si suntem mai informati. In cadrul acestei teme ne va sustine cu informatii utile psihologul Paul Morosanu.. ( video despre personalitatea narcisica, Paul Morosanu)

Atelierul va avea loc vineri, 19 septembrie, de la ora 18:30. Locatie: Centrul 10 Plus, Universitate, Strada Academiei nr 7

Pretul de participare: 70 lei/persoana pentru platile care se fac in avans cu minim 2 zile inainte de eveniment. In ziua evenimentului, pretul este 90 de lei/persoana. 15 % discunt pentru grupuri de minim 2 persoane. Alte detalii de plata pe adresa contact@spring-events.ro.

Va multumim si va asteptam cu placere!