Servicii

Despre noi

april-11-prunus__48-nocal-1920x1200Spring Events este o resursa de dezvoltare personala, se adreseaza oamenilor cu adevarat interesati de acest domeniu, care vor sa renasca asemenea primaverii ! Oameni care inteleg ca schimbarea nu se intampla peste noapte, este un proces, care dureaza  insa isi merita fiecare secunda de efort investita pentru ca cea mai mare investitie a vietii noastre suntem noi insine.

Oameni  care inteleg ca fericirea si echilibrul au o radacina comuna si aceasta trebuia consolidata caramida cu caramida , cu dragoste de viata, cu rabdare si perspectiva scopurilor bine definita. Oameni cu atitudine fresh, energica, care vor sa invete mereu lucruri noi, sa fie mai creativi, sa isi descopere noi pasiuni, abilitati si aspiratii. Oameni care vor sa comunice mai bine si sa impartaseasa celor asemanatori lor pasiuni , idei si experiente.

Oameni care nu se tem sa faca greseli, stiind ca orice greseala e un exemplu de feedback din care invatam sa fim mai buni si mai intelepti in gandire si in decizii. Si ce e poate cel mai important, mai liberi in a fi noi insine si a ne bucura de acest dar imens, VIATA!

Ce facem, mai concret? Oferim informatie, inspiratie si propunem evenimente.

Evenimentele sunt organizate sub forma de ateliere de comunicare si workshop-uri de creativitate practica, despre care puteti afla accesand linkurile de mai jos:

Ateliere de comunicare

Atelierele de comunicare sunt utile tuturor celor care doresc sa imbunatateasca abilitatile de comunicare, sa impartaseasa idei si perceptii, sa aibe insight-uri desprinse din interactiunea cu ceilalti care le vor determina schimbari de viata si nu ultimul rand reprezinta o sansa extraordinara de socializare cu oameni pe care altfel nu i-ar cunoaste.

Ateliere de creativitate practica

Atelierele de creativitate practica le adresam in special femeilor care vor sa-si dezvolte abilitatile de indemanare, simtul estetic si feminintatea, vor sa invete sa faca noi lucruri utile pentru a realiza cadouri hand-made sau a-si infrumuseta viata si caminul, personalizandu-l pana la ultimul detaliu. Toate aceste abilitati iti sporesc increderea de sine, te ajuta sa fii mai flexibila si sa-ti largesti orizontul perceptiilor despre lucrurile realizate manual si nu numai.