Servicii

Dacă ești pasionat de dezvoltare personală, atunci Spring Events este resursa ta de inspirație pentru COMUNICARE prin workshop-uri, articole inspirationale, interviuri și RELAXARE ACTIVĂ , incluzand aici terapie cu plante (amenajare grădini, plante de interior, aranjamente florale) și mindfulness ( tehnici de relaxare profunda, concentrare atentiei, tehnici de focalizare pe obiective si constientizare a prezentului).

Spring Events este o resursă de dezvoltare personală, și se adresează oamenilor care vor să renască asemenea primăverii, cu bucurie, cu dorință puternică de a evolua, de a se transforma, cu disciplină, cu determinare, cu flexibilitate și cu mult optimism!

Oameni care înțeleg că schimbarea nu se întâmplă peste noapte, este un proces, care durează însă își merită fiecare secundă de efort investiția făcută, pentru că de fapt cea mai mare investiție a vieții noastre suntem noi înșine.

Spring Events este o comunitate ce crede în puterea umană și capacitatea ei de alchimizare a experiențelor de viață în resurse de înțelepciune. O comunitate de oameni cu atitudine fresh, care vor să înveţe mereu lucruri noi, să fie mai creativi, să îşi descopere noi pasiuni, abilităţi şi aspiraţii. Oameni care vor să comunice mai bine şi care nu se tem să facă greşeli, fiind convinşi că orice greşeală e o lecție de viață de integrat, pe calea dezvoltării.

 

Deşi scopul iniţial al acestui grup a fost profund legat de certitudinea că o mare parte dintre noi tânjim după o renaştere primăvăratică în vieţile noastre, perioada în care relansăm atelierele Spring Events ne propune şi alte provocări.

Mai este posibilă armonia în plan personal în timpuri atât de tulburi? Cum facem faţă anxietăţii generalizate în mijlocul acestei crize sanitare ?

Este posibil să întoarcem în favoarea noastră perioada asta prelungită de stat acasă, folosind timpul liber creat de context, pentru a ne asculta pe noi înşine şi pentru a evolua?

Cum integrăm avalanşa tehnologică în cotidian fără a afecta relaţiile sociale clasice şi echilibrul emoţional?

 

În perioada următoare, Spring Events vă propune o serie de ateliere online de comunicare, articole şi video-uri de dezvoltare personală, cărţi inspiraţionale, tehnici de relaxare activă prin terapia cu plante și mindfulness.

Că un remediu proactiv menit să reducă în bună măsură anxietatea, depresia, alienarea socială și să aducă în loc bucurie, noi descoperiri de sine, lucruri noi învățate și obiceiuri bune cultivate. Pentru oameni care vor să comunice mai bine și să impartaseasa și celor asemănători lor pasiuni, idei și experiențe.

Ce facem, mai concret? Oferim informație, inspirație și organizăm evenimente online.

 

Ateliere de comunicare

 

Atelierele de comunicare sunt utile tuturor celor care doresc sa imbunatateasca abilitatile de comunicare, sa impartaseasa idei si perceptii, sa aibe insight-uri desprinse din interactiunea cu ceilalti care le vor determina schimbari de viata si nu ultimul rand reprezinta o sansa extraordinara de socializare cu oameni pe care altfel nu i-ar cunoaste.

Iata mai jos cateva teme propuse pentru workshop-urile de comunicare si perspectiva noastra pentru fiecare subiect abordat:

Autocunoastere

Fiecare proces de evolutie incepe in mod vital cu o buna intelegere a cine  si ceea ce suntem. Valorile noastre, principiile fundamentale de viata, convingeri, scopuri, personalitate. O diagnoza completa, ca premisa fundamentala  pentru transformare.


Vezi mai multe detalii>

Creativitate

Fiecare proces de evolutie incepe in mod vital cu o buna intelegere a cine  si ceea ce suntem. Valorile noastre, principiile fundamentale de viata, convingeri, scopuri, personalitate. O diagnoza completa, ca premisa fundamentala  pentru transformare.


Vezi mai multe detalii>

Inteligenta Emotionala

Inteligenta emotiilor noastre, detaliata prin autocunoastere, stapanire de sine, constienta sociala si gestionarea relatiilor intersociale, este deja demonstrata din plin in ultimul timp ca un predictor de evolutie personala.


Vezi mai multe detalii>

Stima de Sine

Stima de sine este unul dintre motoarele de baza ale dezvoltarii personale. Imaginea valorii de sine,  excluzand orice calitate si realizare personala, este esentiala pentru motivatia dezvoltarii personale sia unor relatii armonioase.


Vezi mai multe detalii>

Abilitati de comunicare

Este cel mai important instrument de interactiune.  Daca il vom slefui in asa fel incat sa fie adaptat in orice context social , interpersonal si chiar intrapersonal, avem sanse mari sa reusim in planurile de dezvoltare nu doar personale, ci si profesionale.


Vezi mai multe detalii>

Limbaj nonverbal

Este esential in a intelege o persoana si mai les convergenta/divergenta fata de mesajul verbal. Daca il stapanim, deja ajungem la un nivel foarte bun de cunoastere a oamenilor si motivatiilor lor reale, precum si a emotiilor lor.


Vezi mai multe detalii>

Relatii de cuplu

Probabil cele mai complexe relatii pe care le avem de-a lungul vietii. Sunt relatiile care ne ofera cele mai multe examene de viata, atat la nivel de stima de sine, cat si la nivel de abilitati de a forma un tot, o ‘echipa’ armonioasa si stabila.


Vezi mai multe detalii

Parenting sanatos

Relatia dintre copil si parinti este definitorie pentru fiecare om. In aceste ateliere discutam interactiv despre dragoste, disciplina pozitiva, acceptare si rabdare, alaturi de jocuri de dezvoltare emotionala si activitati de miscare.


Vezi mai multe detalii>

Personalitati dificile

Narcisisti, anxiosi, histrionici, compulsiv-obsesivi, depresivi, nevrotici, borderline, maniaci, eviranti, personalitate bipolara si multe alte comportamente deviate. Hai sa le cunoastem si sa stim cum trebuie sa ne purtam cu fiecare.


Vezi mai multe detalii>

Ateliere de relaxare activa

 

Atelierele de relaxare activa cuprind: MINDFULNESS , incluzand terapii de relaxare, de concentrare a atentiei, de constientizare a momentului  prezent  si TERAPIE CU PLANTE, referindu-ne aici la plante de apartament, gradini de amenajat si aranjamente florale. Un timp in egala masura placut si util, care ne ajuta sa dobadim abilitati noi de indemanare si creativitate practica si in acelasi timp, ne aduce relaxare si  o stare profunda de bine!

Tehnici de relaxare

Intr-o lume din ce in ce mai stresata, relaxarea devine un must-have al fiecaruia dintre noi. Ca sa ne pastram mintea sanatoasa, tonusul ridicat, sa fim armoniosi in relatiile noastre de suflet, cat si in interactiunile sociale si profesionale.


Vezi mai multe detalii>

Antrenarea vointei

Oamenii care reusesc cel mai mult nu sunt de multe ori cei mai inteligenti sau norocosi, ci cei care odata ce si-au setat obiective, le-au antenat prin forta mintii lor. Afirmatii, provocari setate sa creasca disciplina, consecventa si determinarea.


Vezi mai multe detalii>

Terapie cu plante

Extrem de utila, mai ales in aceste timpuri cand trebuie sa stam mai mult acasa. Un remediu excelent, nu doar pentru femei, de a-si antrena abilitatile care tin de estetica,  ci si de indemanare si relaxare activa, foarte placuta.


Vezi mai multe detalii>