” Adevaratele Modele ” – un nou atelier de dezvoltare personala

atelier dezvoltarepersonala Spring Events RoleModel 2Cu totii avem modele in viata, fie ca o constientizam, fie ca nu. Si e un lucru bun, evident daca iti alegi un model bun, sanatos, util pe termen lung.

Sunt momente si perioade in viata noastra cand ne alegem constient modelele, stiind clar ce apreciem la un om, ce moduri de gandire si calitati ne inspira la ei. Alteori insa facem lucrul asta instinctiv. Mintea umana e capabila sa ia decizii foarte rapide si sa selecteze exact ceea ce considera ca ii e necesar intr-un anumit moment, fara macar sa ne mai ‘anunte’ la nivel de constient ca a ales ceva. In plus ritmul foarte dinamic in care traim uneori ne fura timpul de reflectie atat de necesar in care sa ne introspectam si din acest punct de vedere.

In general, vezi ceva in cineva si iti place si deja procesezi cum vei adopta acel comportament sau trasatura pentru viata ta. Cum o vei ‘customiza’ in asa fel incat sa iti fie si familiara si utila apentru viata ta.

E foarte important insa sa avem si un moment de reflectie asupra modelelelor noastre si asta e motivul si pentru care am gandit o noua tema de atelier de dezvoltare personala. In plus, cand vezi si ce valori de viata au alti oameni preocupati de dezvoltare personala, iti regandesti/reconfirmi sau poate decizi sa mai schimbi ceva in viata ta.

Pentru ca alegerea unui model spune multe despre noi si in esenta ne transmite o informatie foarte utila: care sunt VALORILE NOASTRE DE VIATA.

poza atelier Spring Events comunicare relatie mama-fiica (19)Traim intr-un secol de mare viteza si mare confuzie. Valorile si principiile de viata aparent nu mai sunt importante. Nu mai sunt ‘marketate’ ca altadata. Insa oare nu mai sunt la fel de importante? Multi dintre noi credem ca sunt la fel de importante , daca nu mai importante ca oricand , indiferent si daca vrem sa recunostem asta sau nu. Sunt parte din viata noastra de zi ci zi, minut de minut. Daca n-ar ma fi importante, de ce nu suntem indiferenti cand suntem mintiti , inselati, jigniti, desconsiderati? …Pentru ca sunt inscrise in noi, in ADN-ul nostru. Sunt importante si ne afecteaza pana la cel mai profund nivel al fiintei noastre.

atelier dezvoltarepersonala Spring Events RoleModelRelatiile le alegem tot pe baza valorilor noastre de viata. In special prietenii, anturajul profesional si partenerul de viata. Si atunci ar important sa stim: care sunt valorile pe care le apreciem cel mai mult? In mod real, nu declarativ. Pentru ca multi oameni, constient sau nu, se pacalesc. Au senzatia ca apreciaza o calitate, sa spunem onestitatea si daca le analizezi comportamentul, vezi ca faptele lor nu reflecta asta si nici prietenii lor nu sunt deloc asa, ci mai degraba sunt oameni de ‘succes’ care reusesc prin frauda. Si ei, prietenii lor, evident au fost alesi, inconstient ca MODELE. Din pacate..negative.

In acest workshop multe intrebari isi vor primi raspusul: Ce modele de viata avem? Cum le-am ales? Cand? Cum ne-au schimbat viata? Cum faci sa recunosti un model negativ in tine, ales inconstient? Ce repercursiuni are asta? Cum esti afectat cand vezi ca un model ales de tine te-a dezamgit? Noi suntem modele pentru altii? Cum ne responsabilizeaza asta? Ce efect pozitiv are asupra noastra? Si multe..multe altele:)

Toate aceste aspecte interesante le vom dezbate, in stilul nostru caracteristic:), adica interactiv si relaxant.

Locatia pentru atelier este: Centrul 10 Plus, Universitate, Strada Academiei nr 7, etaj 1.

Pretul de participare: 70 lei/persoana. 15 % discunt pentru grupuri de minim  3 persoane. Alte detalii pe adresa contact@spring-events.ro.

Va multumim si va asteptam cu placere sa va inscrieti!

Inscrie-te la eveniment!