Aranjamente florale

atelier aranjamente florale orhidee evmedia 30 mar (48)Atelierele de aranjamente florale au fost gandite ca si momente speciale de creativitate feminina in care sa imbinam cat mai armonios utilul cu placutul.

Invatam despre flori si accesorii florale, cum arata, cum le folosim, unde le gasim, care sunt principalii furnizori, care sunt regulile de selectie si alte detalii importante legate de acestea.

Apoi aflam despre flori cum sa le ingrijim, care sunt caracteristicile si principiile aranjamentelor florale, dupa care le aplicam, adica realizam individual si in grup creatii florale sub forma buchetelor si aranjamentelor de masa.

Astfel, intelegem mai bine si mai complet informatiile proaspat aflate si ne ofera o baza pentru a incerca apoi singure acasa sa facem alte aranjamente.

Timpul petrecut impreuna la ateliere e placut, relaxant, ofera multe sanse de impartasi idei si creaza o sinergie frumoasa de grup. O atmosfera atat feminina cat si si copilareasca!…

Ne aducem cumva aminte de copilarie cand ne puteam juca si descoperi lucruri despre viata si despre noi prin mici experimente. In concluzie, e o sansa sa invatam ceva nou, intr-un mod relaxant si energizant deopotriva.

Atelierele de aranjamente florale se adreseaza celor care nu au mai facut nicodata astfel de aplicatii si vor sa invete – click detalii: Atelier ABC-UL ARANJAMENTELOR FLORALE si/sau persoanelor care stiu elementele de baza si vor sa se specializeze sau sa-si exerseze si sa aplice cunostintele dobandite in cadrul unui grup organizat.

Ca sa va faceti o idee concreta, va invitam in galeria noastra de imagini cuprinzand o selectie din atelierele de aranjamente florale sustinute pana acum.

In orice stadiu v-ati afla, daca doriti sa participati asteptam cu drag solicitarile voastre pe adresa contact@spring-events.ro.