Atelier aranjamente florale in stil minimalist

aranjamente-florale-minimaliste-spring events 2Creativitatea si naturaletea sunt cuvintele cheie ce definesc aranjamentele minimaliste.

De multe ori atrag la fel de mult ca si creatiile florale impunatoare. Impresioneaza prin sentimentul de grija fata de detaliu in care fiecare floare si fiecare frunza conteaza in mod special.

Atrag deopotriva prin aspectul organic, fresh, pentru ca inglobeaza multe elemente naturale: iarba, scoarta de copac, muschi de padure, ramuri, pietre.

Va invitam sa invatati practic cum se poate realiza un astfel de aranjament pe cat de simplu, pe atat de original si haios. In plus e un bun mod de relaxare si de dezvoltare a creativitatii.

Sunt aranjamente care pot fi invatate de oricine, femei, barbati, copii de toate varstele. Nu necesita nici o indemanare speciala.

Mai multe imagini cu aranjamente minimaliste realizate de noi gasiti aici

Asadar daca vreti sa aflati cum sa realizati un aranjament minimalist, ca cele din imagine, va invitam la un atelier relaxant si inedit in care timp de 2 ore veti invata pas cu pas cum se realizeaza si in plus toate detaliile despre accesoriile florale necesare.

De doi ani, Spring Events organizeaza ateliere de aranjamente florale si va invitam sa faceti o vizita in galeria noastra de imagini, pentru a va face o idee mai clara despre atelierele noastre florale.

Costul de participare la workshop este de 95 ron. Include si un aranjament personal. Pentru platile facute in avans cu minim 3 zile, pretul este 75 lei/persoana.

Cursul se va organiza prin completarea unui grup de 8 persoane. Adresa este Bd Iuliu Maniu 220 si pentru inscrieri trimiteti un mail la adresa contact@spring-events.ro.

Va asteptam cu drag!