Ateliere aranjamente florale pentru incepatori, modul I

atelier aranjamente florale orhidee spring events 30 mar (19)Acest atelier este destinat persoanelor care iubesc florile si vor sa invete ABC-ul aranjamentelor florale si sa isi dezvolte noi abilitati in acest sens. In primul modul vom face elemente teoretice si practice legate de flori si accesorii florale.

Aflam cum le procuram, furnizori, informatii specifice legate de ingrijirea si conservarea florilor, exemplificam cum se foloseste fiecare accesoriu floral in parte, modalitati de aranjare, principiile aranjamentelor florale si elemente de design – forma, cromatica, stiluri.

Pret de participare: 50 lei/persoana
Durata: 2 ore( 10:00- 12:00)
Locatie: Intrarea Belsugului nr 10, sector 6, Bucuresti

Este un bun prilej de a va dezvolta creativitatea feminina, indemanarea,de a impartasi impresii si lega prietenii cu alte persoane ce iubesc la fel ca si voi, estetica si florile.

Daca vreti sa vedeti ce am mai facut , gasiti cateva imagini de la atelierele noastre de creatie florale anterioare pe prima pagina, sectiunea ATELIERE DERULATE PANA ACUM.

Va asteptam cu drag mesajele de inscriere apasand butonul de mai jos. Pentru intrebari si sugestii va asteptam online pe  adresa contact@spring-events.ro.

Inscrie-te la eveniment!