Ateliere de comunicare

may-12-wonderful_island__54-nocal-1920x1200Atelierele de comunicare sunt utile tuturor celor care doresc sa imbunatateasca abilitatile de comunicare, sa impartaseasa idei si perceptii, sa aibe insight-uri desprinse din interactiunea cu ceilalti si nu ultimul rand reprezinta o sansa extraordinara de socializare cu oameni pe care altfel nu i-ar cunoaste.

Si e placut si surprinzator sa vezi ca exista si alte persoane care iti impartasesc conceptiile, oricat de ciudate, neobisnuite sau nebunesti ti s-ar parea, pentru ca oamenii polarizeaza in jurul ideilor si emotiilor similare.

Scopul nostru este de a oferi informatii si experiente placute si ne dorim sa cream o noua comunitate in care oamenii redescopera bucuria si avantajele sustinerii reciproce, stiind ca fiecare are un loc atat de bine stabilit in acest univers incat unicitatea nu ii creaza nici o concurenta.

Dorim sa creem o comunitate de oameni creativi, care sa isi exploreze propriile potentialuri din ce in ce mai mult, sa nu se teama de esecuri pentru ca fac parte din experienta de invatare, sa nu se judece ci mai degraba sa se evalueze constructiv, incercard sa fie cu fiecare zi oameni mai buni. Profesional, relational, familial si cel mai important sufleteste.

Pana la urma scopul vietii este evolutia care nu putem sa o obtinem decat intr-un mod holistic, invatand sa dezvoltam si sa echilibram toate aspectele importante ale vietii. Si fara constientizare si comunicare nu avem cum sa reusim.

july-11-private_island__71-nocal-1920x1440Vom aborda impreuna teme de interes cotidian pentru viata noastra :

CREATIVITATE SI PERSONALITATE. Tipuri, premize, modalitati, bariere, tehnici de creativitate

MAME SI FIICE. DRAGOSTE SI TRANSFORMARE. O explorare psihologica a relatiei mama-fiica si cum relatia cu mama transforma viata unei femei prin intermediul tuturor deciziilor de viata.

ATRACTIVITATE SI AUTENTICITATE. Echilibre, modalitati de dezvoltare

LIMBAJUL TRUPULUI. Cum il descifram, cum se manifesta principalele emotii pozitive si negative

TIPOLOGII DE PERSONALITATE. Care sunt si cum sa interactionam in functie de fiecare

RELATII DE CUPLU REUSITE. Compatibilitati, bariere, depasirirea crizelor, alchimizarea relatiei.

RELATII PARINTI-COPII ARMONIOASE. Modele de educatie, presiuni, creare de scopuri comune, evaluari.