Atelierul de vise

ateliere dezvoltare personala spring events atelier interpretare vise.jpgUn atelier despre interpretarea viselor

Dacă vrei să priveşti în sufletul cuiva, cere-i permisiunea să-i vezi mai întâi visele.

Te întrebi uneori ce înseamnă visele tale?
A fost real visul? De ce mă simt așa?
Poate prevestesti visul viitorul?
Ce incearcă să îmi comunice el şi cum să îi descifrez mesajul ?

Răspunsul îl poți afla chiar tu, împreună cu visul tău. Iar pentru a învăța cum să faci asta, îti propunem un atelier în care să inveţii limbajul viselor şi să afli cum se exprimă subconștientul prin intermediul viselor.

Visele ne ajută să intuim lucruri relevante despre relațiile personale, să identificăm și să rezolvăm conflicte ascunse. Ele pot fi ca niște semne indicatoare, adeseori arătându-ne cea mai bună cale de urmat, atunci cand nu știim ce decizie să luăm, sau ne pot ajuta să ințelegem altfel ceva ce s-a întâmplat.

Descoperind ce inseamnă pentru tine simbolurile și mesajele din vis, vei putea să-ți dezvolți intuiția şi să îţi imbunătăţeşti percepţia asupra propriului interior.

Prin intermediul acestui atelier îți poți imbunătăți totodată si capacitatea de reamintire a viselor.

Mihaela Vechiu Spring Events (1)Interpretul tau de vise: psiholog Mihaela Vechiu.

A cercetat manifestarea psihică subconștientă prin terapii alternative și studii spirituale, prin aplicarea terapiilor art expresive (drama, dans, pictură, modelaj, jocul cu nisip).

Mai multe detalii despre Mihaela regăsiți și pe blogul ei

Asemeni unui ghid, Mihaela iţi va oferi diverse căi de a ajunge la acele instrumente cu care tu să fii cititorul viselor tale.

În ce fel?

În decursul unei întalniri, unde aducându-ți visele din timpul noptii (fantastice, banale, temătoare, repetitive sau de o noapte), vei putea să îți împărtășești și să înțelegi diverse experiențe și trăiri Vom desluși modalități de interpretare a poveștilor din timpul nopții si vom da viață prin interpretare directă, unui vis personal pentru a-l înțelege mai bine îmbinand interpretarea viselor cu autocunoașterea din mai multe perspective.

Te invitam astfel intr-un spatiu in care sa descoperi semnificatia viselor tale, in care să creem punțile de legatură dintre vis și viața de zi cu zi. Poți veni cu un carnet de vise sau cu vise recente.

Acest atelier se adresează oricui este curios, interesat de aceasta tematică, oricui îşi doreşte să afle lucruri ce îi pot fi de folos sau să se dezvolte personal.

De asemenea el poate fi util și celor care studiază psihologia.

Ne poți scrie ce te motivează să vii la acest atelier și ce ți-ai dori să afli la contact@spring-events.ro
Atelierul se derulează în data de 12 iunie de la 18:00 la 21:00. Locatia va fi anuntata in timp util.

Contribuția : 85 RON/ atelier

Locurile sunt limitate la un număr de 10-12 participanți/workshop.

Înscrieri la contact@spring-events.ro