Urmatoarele ateliere Spring Events :

 

DINTRE ATELIERELE ANTERIOARE:

ATELIER ARANJAMENTE FLORALE PENTRU INCEPATORI

dezvoltare personala atelier aranjamente florale orhidee spring events 30 mar (60)Locatie: Str Belsugului nr 10.
Interval orar: 10:00-12:00

Va invitam la un workshop de initiere in arta aranjamentelor florale. Veti afla informatii despre flori, ingrijirea florilor, principii ale aranjamentelor florale, elemente de design, precum si informatii practice despre accesoriile florale, toate exemplificate pentru intelegerea modului in care se folosesc pentru a realiza aranjamente deosebite.

Mai multe detalii

ARANJAMENTE FLORALE PENTRU INCEPATORI, modul II + ATELIER TEMATIC DE NUNTA

dezvoltare personala atelier aranjamente florale Spring Events 2Locatie: Str Academiei, nr 7 (Universitate)
Interval orar: 12:00-14:00

Acest atelier vine in completarea primului modul si invatam sa aplicam toate principiile aranjamentelor florale si sa folosim accesorii florale pentru a realiza creatii care sa ne incante privirile si sa aduca un plus de bucurie. Vom face aranjamente florale specifice nuntilor.

Mai multe detalii:

COMUNICARE ASERTIVA, 2 MODULE

dezvoltare personala workshop comunicare spring events (11) comunicare asertivaLocatie: Str Belsugului nr 10.

Desi multi dintre noi stim ce inseamna si suntem intru totul de acord cu acest pricipiu, aplicarea lui e atat de dificila de multe ori ca o abandom din start. Vom analiza in acest workshop care sunt premisele si modalitatile concrete de a o manifesta, si de asemeni care sunt motivatiile, obstacolele si beneficiile comununicarii asertive.

Mai multe detalii

CUM NE IDENTIFICAM PROIECTIILE IN RELATIA DE CUPLU, 2 MODULE

dezvoltare personala workshop comunicare spring events (28) proiectii in cupluLocatie: Str Belsugului nr 10

Proiectiile in viata de cuplu sunt foarte importante, joaca un rol major in succesul sau esecul acestuia si actioneaza intr-un mod pe care de cele mai multe ori nu-l constientizam. Are legatura cu modelul de cuplu al parintilor nostri si modul in care incheiem toate relatiile sentimentale. Fiecare final, impreuna cu toate concluziile anterioare determina noile inceputuri.

Mai multe detalii

LIMBAJUL NONVERBAL AL MINCIUNII, 2 MODULE

workshop dezvoltare personala limbajul corpului (2)Locatie: Str Belsugului nr 10

Nimanui nu-i place sa fie mintit si cu toate astea, minciuna e foarte frecvent intalnita. Daca am cunoaste toate semnalmentele minciunii si daca am cunoaste si toate gesturile menite sa ne transmita non-verbal exact opusul lor, atunci am scuti foarte momente din viata noastra de frustarile tipice pe care le avem cand descoperim minciuna.

Mai multe detalii

ATELIER CREATIVITATEA CA MOD DE VIATA

workshop de creativitateLocatie: Str Belsugului nr 10.
Interval orar: 10:00-12:00

Va invitam la un workshop explorarea propriei creativitati,  pentru a afla ce tip de creativitate posedam, cum o putem valorifica mai bine, bucurandu-ne de toate beneficiile ei si invatand in acelasi timp sa neutralizam toate barierele care stau in calea propriei creativitati. Creativitatea este o resursa inestimabila de solutionat probleme si optimizat aspecte pe care le dorim imbunatatite in vietile naostre, precum si o sursa de bucurie si relaxare.

Mai multe detalii

ATELIERE DE INSTALATII FLORALE CU ORHIDEE

atelier aranjamente florale orhidee spring events 30 mar (48)Locatie: Bd Iuliu Maniu 225A
Interval orar: 19:00-21:00

Va invitam la un workshop destinat iubitorilor de orhidee. O floare exotica, admirata si iubita de foarte multi oameni. Vom realiza instalatii florale, cu un design modern, inedit si expresiv.

Mai multe detalii:

ATRACTIVITATE SI AUTENTICITATE

968912_424995690945093_461410639_nLocatie: Str Academiei, nr 7( Universitate)
Interval orar: 19:00-21:00

Va invitam la un atelier in care vrem sa descoperim impreuna cum gasim echilibrul intre pragmatism si autenticitate in toate relatiile noastre. Vom discuta despre autenticitate, atractivitate, branding personal, incredere de sine, stima de sine, iubire de sine si le vom incorpora armonios in imaginea de sine. Un atelier interactiv si cu multe jocuri de rol pentru a intelege cat mai amplu si profund toate aceste aspecte.

Mai multe detalii

ADEVARATELE MODELE

atelier dezvoltarepersonala Spring Events RoleModel 2Locatie: Str Academiei, nr 7( Universitate)
Interval orar: 18:30-20:30.

Atelier gandit ca un moment de reflectie legat de modelele noastre si implicit ceea ce sta la baza lor: valorile noastre de viata. Va fi un timp interesant de analiza personala, cu insight-uri si asupra valorilor altor oameni preocupati de dezvoltare personala si o motivatie de reconfigurare/reconfirmare asupra acestor coordonate atat de importante. Vom afla despre modelele ales constient si inconstient, modul in care ne afecteaza si ne responsabilizeaza, pentru ca la randul nostru suntem modele pentru alti oameni.

Mai multe detalii:

ATELIER DE MACHIAJ SI ARANJAMENTE FLORALE DE PAR

ateliere dezvoltare personala Spring Events atelier machiaj si aranjamente florale par 12Locatie: Str Academiei, nr 7( Universitate)
Interval orar: 19:00-21:00

Va invitam la un atelier inedit si extrem de feminin, in care vom asocia in cel mai fericit mod aranjamentele florale si make-up-ul! O imbinare armonioasa, in care vom invata sa cream aranjamente florale pentru par si le vom completa cu un machiaj deosebit, pentru un look nou, fresh, original. Un atelier in care vom deborda de creativitate feminina si ne vom pune in valoare trasaturile fetei prin diverse culori si forme.

ATELIER ARANJAMENTE FLORALE STIL PLAJA

atelier aranjamente florale stil plaja Spring Events (2)Locatie: Bd Iuliu Maniu 220A
Interval orar: 18:30-21:00

Va invitam la un atelier de aranjamente florale tematic in stil marin. Un stil relaxat, lejer, nestructurat in care vom crea un efect de plaja atat cromatic( turcoaz, albastru marin, verde smarald, nuante nisipii) cat si prin detaliile specifice peisajului marin: scoici, melci, nisip. Va fi un atelier foarte relaxant si adaptat unui moment de vara, amintind de vacanta!

Mai multe detalii

VALORIZAREA DEFECTELOR

dezvoltare personala Spring Events Valorizarea DefectelorLocatie: Bd Iuliu Maniu 220A
Interval orar: 18:30-21:00

Vom aborda acest subiect interesant si oarecum intrigant:) dintr-o perspectiva foarte pragmatica, atat in sensul valorizarii diecte a defectelor noastre cat si a mesajelor importante pe care acestea ni le ofera. Vom avea o noua perspectiva despre cum sa ne asimilam defectele ca facand parte din personalitatea noastra, cum le decodificam corect pentru avem multe indicii despre noi posibilitati de dezvoltare personala.

Mai multe detalii:

CREATIVITATE PRIN JOC

ateliere dezvoltare personala Spring Events (33)Locatie: Str Academiei, nr 7( Universitate)
Interval orar: 18:30-21:00

In contexul vietii actuale, dinamice si agitate, o seara de jocuri de socializare reprezinta o iesire din rutina si o pauza bine-meritata , in care ne incarcam bateriile.Asadar, va invitam la un atelier dedicat exclusiv creativitatii prin jocuri, aplicatii, concursuri haioase care ne vor provoca imaginatia si ingeniozitatea si ne vor ajuta sa scoatem la iveala copilul interior!..

Mai multe detalii

CREATIVITATEA IN RELATII

ateliere dezvoltare personala Spring Events (18)Locatie: Incubator 107, strada Traian nr 107
Interval orar: 18:00-20:30

In acest atelier vom cunoaste si exemplifica stiluri de inovatie si cretivitatea in relatii: relatii de cuplu, relatii de familie, relatii de munca, relatii cu prietenii, relatii cu cercul nostru extins de cunostinte.

Mai multe detalii

 

LIMBAJUL NONVERBAL SI PARAVERBAL IN RELATII DE CUPLU, 2 MODULE

p16Locatie: Str Academiei, nr 7( Universitate)
Interval orar: 18:30-20:30.

In cadrul relatiilor de cuplu, datorita complexitatii starilor emotionale, exista un limbaj nonverbal cat si paraverbal foarte bogat. Il vom analiza din toate punctele de vedere, atat din prisma emotiilor pozitive si a celor negative. Un atelier util tuturor celor vor sa-si inteleaga mai bine paradigmele de cuplu si cum pot sa imbunatateasca relatia, facand schimbari potrivite.

Mai multe detalii

LIMBAJUL NONVERBAL IN INTERVIURI SI INTALNIRI DE AFACERI, 2 MODULE

workshop dezvoltare personala limbajul corpului (5)Modul 1: sambata, 14 Martie, intre 15:00-17:00
Modul 2: sambata, 28 Martie, intre 15:00-17:00

Locatie: Str Academiei, nr 7 (Universitate)

In intalniri de interviu, sedinte, prezentari, cursuri, workshop-uri, chiar petreceri de firma se pot analiza foarte usor relatiile dintre oameni, modul in care se raporteaza unii la altii si cum se percep, daca stapanim limbajul nonverbal. Putem de asemeni schimba lucruri in bine, tinand cont de markerii somatici observati in asa fel incat sa avem de castigat in relatii profesionale.

Mai multe detalii

ATELIER ARANJAMENTE FLORALE PENTRU INCEPATORI, modul I

dezvoltare personala atelier aranjamente florale orhidee spring events 30 mar (60)Locatie: Str Academiei, nr 7 (Universitate)
Interval orar: 12:00-14:00

Va invitam la un workshop de initiere in arta aranjamentelor florale. Veti afla informatii despre flori, ingrijirea florilor, principii ale aranjamentelor florale, elemente de design, precum si informatii practice despre accesoriile florale, toate exemplificate pentru intelegerea modului in care se folosesc pentru a realiza aranjamente deosebite.Mai multe detalii:

INTELIGENTA EMOTIONALA IN CUPLU, 2 MODULE

dezvoltare personala workshop comunicare spring events (16) inteligenta emotionalaLocatie: Str Academiei, nr 7 (Universitate)

Se refera la a cunoaste si aplica toate elementele ce tin de gestionarea emotiilor pentru relatii de cuplu cat mai armonioase. Cum aflu care este cea mai buna formula de relationare, tinand cont de personalitatea fiecaruia? Care este partea nevazuta a celuilalt si cum o integrez pentru binele cuplului (proiectii, fobii, neiertari, credinte negative)? Cum evaluez echilibrul relatiei?

Mai multe detalii

ARANJAMENTE FLORALE PENTRU INCEPATORI, modul II + ATELIER TEMATIC DE PRIMAVARA

dezvoltare personala atelier aranjamente florale Spring Events 2Locatie: Str Academiei, nr 7 (Universitate)
Interval orar: 12:00-14:00

Acest atelier vine in completarea primului modul si invatam sa aplicam toate principiile aranjamentelor florale si sa folosim accesorii florale pentru a realiza creatii care sa ne incante privirile si sa aduca un plus de bucurie. Vom face aranjamente florale specifice nuntilor.

 

Mai multe detalii:

MAME SI FIICE. DRAGOSTE SI TRANSFORMARE

poza atelier Spring Events comunicare relatie mama-fiica (12)Locatie: Str Academiei, nr 7( Universitate)
Interval orar: 15:00-17:00

Va invitam la un atelier special dedicat mamelor si fiicelor. Vom explora psihologic aceasta frumoasa si extrem de complexa relatie, invitandu-va sa participati individual sau chiar impreuna cu mamele voastre, creand astfel o experienta personala inedita. Va fi un moment cu o deosebita incarcatura emotionala care ne va aduce intr-o atmosfera de descoperiri a multor lectii de viata pe care le-am invatat una de la alta, pe parcursul atator ani…

Mai multe detalii

SCRIERE CREATIVA DE BLOG, 2 MODULE

dezvoltare personala workshop comunicare spring events (6) scriere creativa de blogLocatie: Str Academiei, nr 7 (Universitate)

Un atelier adresat oricui are un blog sau vrea sa-si faca unul si vrea sa scrie cat mai expresiv, clar, emotional si original. Deja sunt din ce in ce mai multe bloguri bune in Romania, asa ce e bine sa stim ce fac cei mai buni, cum au ajuns acolo si cum ne gasim o nisa noua, care sa ni se potriveasca foarte bine si sa atraga o comunitate in jurul nostru.

Mai multe detalii

COMUNICARE SUBLIMINALA (I), sambata, 27 IUNIE

workshop dezvoltare personala Spring Events comunicare subliminala (20)Locatie: Str Academiei, nr 7( Universitate)
Interval orar: 18:00-20:00

Un atelier despre ceea ce inseamna comunicarea subliminala, cum o recunoastem, care sunt stimulii – acele ‘butoane rosii’ prin care suntem accesati la nivel de inconstient sa avem un comportament spontan, impulsiv, fara a decide si rational asupra unei astfel de actiuni.Care sunt contextele generatoare si cum reactionam dupa ce realizam ce s-a intamplat.

Mai multe detalii

COMUNICARE SUBLIMINALA (II), sambata, 4 IULIE

workshop dezvoltare personala Spring Events comunicare subliminala (14)Locatie: Str Academiei, nr 7( Universitate)
Interval orar: 15:00-17:00

Continuam incursiunea in lumea comunicarii subliminale si gasim solutii de a contracara efectele nocive ale expeditorilor acestor mesaje. Vom exemplica diverse modalitati de a pune in practica aceste solutii, comunicarea asertiva fiind una dintre ele. Un atelier interactiv, cu exemple si aplicatii pentru aprofundarea acestei teme interesante.

Mai multe detalii

LIMBAJUL CORPULUI, EMOTII SI SENTIMENTE

ateliere dezvoltare personala Spring Events limbajul trupului atractie sexuala 9Locatie: Str Academiei, nr 7 (Universitate)
Interval orar: 18:00-21:00

Va invitam la un atelier in care sa invatam cum sa decodificam limbajul corpului celor din jurul nostru cat si al nostru personal in ceea ce priveste emotiile, sentimentele si chiar trasaturile de caracter. Un atelier ce trateaza o tema permanent in voga intrucat vrem sa stim cat mai multe despre adevarurile nerostite. Stim ca 93% din limbajul nostru este nonverbal insa inca e insuficient cunoscut de marea majoritate dintre noi, un motiv in plus sa mai aflam ceva si sa interactionam cu oameni ce au pasiuni si interese asemanatoare.

Mai multe detalii