Echipa

Loredana Boghiu- MANAGER

Manager proiect Spring Events, trainer specializat în programe de comunicare, specialist producție radio. Pasionată de interacțiune umană și dezvoltare de potențial, sub toate formele ei.

Monica Carligea- Colaborator

Psiholog specializat în psihoterapie psihanalitică relațională, consultant  acreditat în dezvoltare personală. Pasionată de oameni, cu emoțiile, gândurile și istoriile lor.

Ioana Bejan- Colaborator

Psiholog specializat în psihologie adleriană, coaching și dezvoltare personală, psihoterapie individuală, psihoterapia adicțiilor, psihologia copilului, psihotraumatologie

Romelia Dragnea- Colaborator

Psiholog specializat în psihoterapie experientiala si analitica-jungiana, coaching și dezvoltare personală, psihoterapie individuală, psihologia copilului, cuplu.

 

Paul Morosanu- Colaborator

Psiholog clinician, Paul a acumulat peste 10 ani de experiență, în lucru și formare iar în prezent își ghidează activitatea folosind tehnica Jung-Senoi de explorare a viselor.

Valentin Lica- Colaborator

Psiholog specializat în hipnoză clinică și terapie ericksoniana, coaching și dezvoltare personală, psihoterapie individuală, de familie, de cuplu, copii, adolescenți,  formări MRU, NLP.