Expoflowers and Garden, Romexpo, 26-29 martie

flowers and garden roIn cadrul targului Expoflowers care va avea loc la Romexpo in perioada 26-29 martie 2015, Spring Events va invita la standul sau pentru a participa la un atelier de aranjamente florale.

Aceste ateliere vor avea loc in fiecare zi incepand de vineri, 27 martie, intre orele 14:30-15:30. Se adreseaza toturor iubitorilor de arta florala si au fost gandite ca si momente speciale de creativitate in care sa imbinam cat mai armonios utilul cu placutul.

Ce veti afla la atelier?

Veti invata despre flori si accesorii florale, cum le folositi, unde le gasiti, care sunt principalii furnizori, care sunt regulile de selectie si alte detalii importante legate de acestea.

Apoi aflati despre flori cum sa le ingrijiti, care sunt caracteristicile si principiile aranjamentelor florale, dupa care le aplicam, adica realizam impreuna creatii.

In concluzie, ofera un bun motiv de a afla ceva nou, relaxant si ofera o sansa de a impartasi idei interesante , alaturi de oameni cu aceasi frumoasa pasiune!

Spring Events organizeaza de 3 ani aceste workshop-uri si pentru a avea o idee cat mai concreta, iata o selectie de imagini din atelierele de aranjamente florale sustinute pana acum.

atelier aranjamente florale spring events aranjamente orhidee (34)Cum va inscrieti la atelier?

Foarte simplu! Va rugam sa trimiteti un scurt mail pe adresa contact@spring-events.ro, cu urmatoarele informatii:

– Numele persoanei/persoanelor care vor participa
– Ziua in care doriti sa veniti;
– Datele Dvs de contact: adresa mail si numar de telefon, pentru confirmari.

Va multumim si va asteptam cu drag!