Feminitate

atelier feminitate2 SpringEventsTraim in egala masura in secolul vitezei si a femeilor Wonder-Woman, care uimesc prin ambitie si perfectionism in toate.

Femeile moderne vor sa fie cele mai bune in orice: sa fie cat mai frumoase, cat mai suple si elegante, sa aibe joburi pe care sa le transforme rapid in cariere sau business-uri pe care sa le dezvolte permanent, case si masini pentru a fi cat mai independente, casatorii implinitoare, copii frumosi si talentati, abilitati nu doar gastronomice cat si in arta design-ului, a aranjamentelor florale, dansului, sporturilor, fotografiei, abilitatilor IT si cate si mai cate…

Mereu apar noutati in cosmetica, fitness, nutritie si toate ne trec pe sub ochii nostri vigilenti si ajung in mintile noastre evaluative care vor cerne lucrurile la rece, sub forma unor analize SWOT!

Sub povara multor aspiratii si presiunea ‘concurentei’ formate din suratele care ..culmea..ce sa vezi…alearga sub impulsul acelorasi obiective imense, cadem uneori epuizate si incapabile sa mai vedem bucuria lucrurilor simple din jurul nostru.

Nu mai stim sa ne lasam cucerite de barbatii care ne curteaza si facem noi primul pas si chiar si al doilea, si al treilea, spre frustarea unora si multumirea altora care nu se mai vad nevoiti sa faca vreun efort. Si apoi ne plangem ca…”nu mai sunt barbatii de altadata”! Nu mai sunt din mai multe motive insa unul din ele e ca nu le mai oferim spatiul de a fi acei barbati cu initiativa.

Nu mai stim sa ne pretuim feminitatea decat prin prisma relatiilor cu barbatii, transformand-o intr-o arma veritabila de cucerire si de consolidare.

Nu mai avem timpul necesar pentru a petrece cu oameni care ne sunt foarte dragi. Totul e setat pe ‘fast forward’ si ne simtit uneori frustate de propria viteza de viata.

Atelierele noastre de femininate si-au propus sa creeze spatiul unor momente de calitate pe care femeile sa le petreaca in ambianta altor femei si sa-si constietizeze mai mult valorile feminine si unicitatea de care ar fi frumos sa ne bucuram in fiecare clipa a existentei noastre.

Inscrie-te la eveniment!