Feminitatea in oglinda

Woman Looking at ReflectionÎntr-un secol al expansiunii feminine, în care mișcarea feministă a luat amploare iar egalitatea de șanse a modificat rolul femei în societate, noua confruntare a emanicipării pune femeia de azi în ipostaza de a recăpăta contactul cu aspectele sale fundamentale.

Știai că fiecare femeie are o anume tipologie care îi este specifică și care corespunde din punct de vedere fizic, psihic, mental și spiritual unui anumit tip feminin fundamental? Adesea ne asumăm rolurile în relații implicit, fără să fim conștienți de aceasta. Mamă, fiică, artistă, eroină, fascinatoare, inițiatoare, sunt doar câteva dintre modelele feminine universale.

Cum te cunoști pe tine femeia dincolo de felul în care ai fost crescută, dincolo de cum ți s-a spus că trebuie să te comporți? Cine ești tu ? Ce oferi și ce primesti ? Cum ești tu femeia de lângă celălalt? Cum îți aduci împlinire?

Te invit să parcurgi o călătorie inedită, plină de descoperiri. Îți voi oferi un spațiu în care să abordezi modurile în care ne cunoaștem în relatii, comunicarea personală, modalități de armonizare a aspectului tău interior feminin cu cel masculin. Identificându-ne propria energie de feminitate , putem identifica ceea ce are impact sau ne determină traseul personal, despre ceea ce suntem și ceea ce putem deveni. Ne putem întelege anumite tendințe și astfel le putem transforma, precum și tipul de relații pe care suntem înclinate sa le avem.

Vei putea regăsi prin relații, prin ceea ce faci, prin experiențele tale, cele mai sincere raspunsuri.

ateliere dezvoltare personala spring events atelier feminintate 2Ce vei putea afla:

– ce influențe au trăsăturile tale feminine fundamentale asupra interacțiunii cu ceilalți
– cum relaționezi cu masculinitatea
– de ce acționezi sau reacționezi într-un anume fel atunci când te confrunți cu diverse provocări în viața și cum poți să le faci fața
– cum iți poți împlini nevoile si dorințele pe care le ai în plan personal
– a te putea vedea așa cum ești și a integra diferite fațete ale personalității ( uneori te vezi foarte diferită comparativ cu alte femei din viața ta – mama, sora, bunica)
– cum pot capata sens rănile din relații, sau eșecurile personale, (cum să evit tiparul relațiilor disfuncționale)
– ce tematică de viață personală ai (identificarea tiparelor)

Cum vei putea face toate acestea:

– prin mișcare, exprimare emotional-corporală (dans liber),
– exprimarea și comunicarea prin intermediul corpului
– jocuri și modalități de auto-cunoaștere și relationare cu ceilalți (percepția corecta asupra propriei persoane)
– tehnici de relaxare și contact, pentru a crea conexiuni între interior și manifestarile lui exterioare, prilejuind astfel un mai bun contact cu propria persoană.(de a da valoare calităților și abilităților proprii, a valida propria feminitate)
– tehnici de art și drama terapie.


De ce ai veni la acest atelier ?

Pentru că pe langă cunoștinte pe care le acumulezi din cărti, conferințe, etc. e important să experimentezi, să traiesti. Vei putea avea un spațiu de contact personal și încredere , alături de alte femei, un spațiu în care să poți primi raspunsurile de care ai nevoie în acest moment în dezvoltarea ta.