homepage content

Slide background

Ne bucuram de familiile noastre

Slide background

Traim relatii armonioase de cuplu

Slide background

Dam sens si farmec oricarei varste

Slide background

Investim in noi insine

Slide background

Ne imbogatim viata sociala

Spring Events este o resursa de dezvoltare personala:


Workshop-uri de comunicare si resurse inspirationale

Blog


16 oct.

Riscurile relaxării excesive în cuplu

Când iubeșți profund, găseșți întotdeauna ceva nou în persoana iubită – Blaise Pascal Cu toții ne amintim de fiorii începutului unei noi relații de iubire…Emoția,...


Urmatorul eveniment :


Ce evenimente organizam ?


Ateliere de comunicare

Ne ofera o buna oportunitate de a ne imbogati abilitatile de comunicare si socializare, interactionand cu oameni cu interese similare si pasionati de dezvoltare personala. In plus, ne dau sansa de a afla lucruri noi si a ne relaxa intr-un mod benefic atat sufleteste cat si mental.

Vezi mai multe detalii >

Ateliere de relaxare activa

Sunt ateliere de mindfulness si terapie cu plante, al caror scop este atat relaxarea propriu-zisa, cat dobandirea de noi informatii si abilitati practice. In plus, mai multa constienta a momentului prezent, a propriei persoane si capacitatii noastre uriase de transformare.

Vezi mai multe detalii >

Ce urmarim in atelierele noastre ?


Insight-uri

Este poate cel mai important beneficiu pe care il putem avea dintr-un atelier. Dincolo de buna-dispozitie si prietenii noi pe care i-am castigat, este ceea ce ne ramane in minte si in suflet si care ne poate apoi determina sa facem schimbari in viata noastra.


Informatii noi

In contextul in care informatia se multiplica permanent, atelierele ofera un bun prilej de a afla intr-un timp scurt multe lucruri noi despre un subiect care ne intereseaza pentru ca fiecare percepe si asimileaza informatiile diferit, prin prisma propriilor filtre.


Relaxare

O componenta cheie pentru starea noastra de spirit, sanatatea si implicit evolutia noastra datorita vietii stresante si foarte dinamice pe care o traim. Relaxarea este o premisa importanta a creativitatii  si a echilibrarii emotionale.


Interactiune

Interactiunea da dinamism unui workshop, il face mai interesant, mai viu si ne ajuta sa ne dezoltam abilitatile de comunicare si socializare. Redescoperim cu placere ca suntem diferiti si asta ne ajuta sa ne intelegem mai bine si devenim mai flexibili.

Atelierele derulate pana acum :


Parteneri

afla cum fetele-stiu business-woman mujer
woman2woman ce-facemimi tvcity