In cautarea relatiei potrivite

Love-Couple-WallpaperEsti de ceva timp in cautarea sufletului pereche… Si deja iti pui problema ce se intampla oare de nu-l gasesti pe acela/aceea care te astepti sa te faca fericit/fericita… Oare esti tu de vina, oare sunt persoanele pe care le intalnesti si de multe ori iti par mult prea departe de idealurile tale? Cat e contributia fiecaruia?

Nu exista raspunsuri simple la aceste intrebari, cum viata in sine nu e simpla. Fiecare om e unic, fiecare destin are un alt curs. Insa exista adevaruri pe care nu le cunoastem deloc sau in parte, si prin ele atragem nefericirea, perpetund-o.

Daca am avea curajul sa le aflam si puterea sa le schimbam, am fi mai intelepti si mai aproape de visele noastre.

Ce va propunem este sa constientizam mai bine care sunt paradigmele noastre pe care ar fi de dorit sa le schimbam daca vrem sa intalnim adevarata fericire de cuplu, si cum sa ne ‘setam’ mintile si sufletele pe ideea de implinire, intr-un mod perseverent.

Va invitam sa va redescoperim fiinta interioara, ca sa aflam cum sa atragem oameni cu care sa rezonam pe unda fericirii. Cum sa comunicam, cat de deschisi sa fim, cat sa oferim si cum sa devenim mai intuitivi si intelepti.

Vom interactiona cu voi, in a gasi impreuna solutii la o problema ce doar in aparenta e imposibila. Niciodata solutia nu e la altii, e in noi si o descoperim uneori alaturi de oameni talentati si cu suflet

Seminariile propuse de noi se fac cu maxim 14 persoane, pentru a pastra un cadru cat mai intim si potrivit acestor discutii de suflet si de cunoastere de sine.

Ce veti descoperi despre voi, pe baza testelor si a interactiunilor pe care vi le vom propune:

Un test de personalitate, cu ajutorul caruia va veti cunoaste mai bine in ceea ce prinveste asertivitatea, profilul afectiv, paradigmele de gandire si decizie, gradul de independenta, increderea in sine, sociabilitatea voastra, romantismul, spiritul practic, ambitiile si motivatiilecare va conduc viata

Un test de compatibilitate, care va determina acel profil complementar Dvs( pe baza testului de personalitate). Nu exista reteta perfecta insa exista repere care merita sa le iei in seama din acest punct de vedere.

Exercitii interactive, sub forma de role-play-uri, care pe langa faptul ca vor fi si foarte haioase, si va vor surprinde spontaineitatea, va vor ajuta sa intelegeti mai bine cum functioneaza neuronii oglinga, sau cu alte cuvinte ce reactii/ganduri/proiectii ale voastre determina comportamente in oglinda din partea celorlalti.

• Repere-concluzii, cu scopul de a va ghida pe fiecare in parte, unic determinate pe baza testelor si a intercatiunilor din fiecare sesiune, pentru a va ajuta pe mai departe in aceasta deloc usoara dar frumoasa incursiune spre o viata frumoasa de cuplu.

Propunerea este pentru 3 ateliere , pe duarata a3 saptamani , cu o durata de 3 ore fiecare, la sfarsitul carora veti fi mai increzatori, cu mai multe repere si raspunsuri pentru viata voastra.

Structura ateliere:

• Primul atelier: cunoastere, testele de personalitate si compatibilitate, exercitii interactive legate de principalele paradigme ale procesului nei relatii de cuplu

• Al doilea atelier: rezultatele fiecarui participant comunicate personal, intrebari si raspunsuri legate de falsele mituri de cuplu si relationare de cuplu

• Al treilea atelier: ‘Secretele umbrei’ sau adevarurile pe care suntem dispusi sa le schimbam despre noi( intrebari si raspunsuri), exercitii interactive legate de viata de cuplu si ulterior casatorie. Care sunt implicatiile,diferentele si ce suntem dispusi sa investim in noi prin aceasta noua prisma de relationare.

Pentru cei care vor dori sa continue aceste seminarii, pana cand se vor simti pregatiti, se va alcatui un grup distinct, cu un alt pachet de servicii personalizat.