Limbajul trupului in iubire

Cum isi demostreaza femeile voluntar si involuntar atractia fata de un barbat la o prima intalnire:

Cute BrunetteIsi pun in evidenta parul: il aranjeaza cu grija , si-l flutura, se joaca cu suvite de par. Parul e un simbol sexual feminin, e o podoaba in sine asa ca utilizarea lui in arsenalul de atractie functioneaza de minune! Daca parul e ingrijit si stralucitor creaza instantaneu un efect de atractie.

Isi scot in evident ochii: Prin gesturi de surprindere , de admiratie fata de spusele barbatului, clipind mai des sau lasandu-si pleoapele in jos insotite de un zambet.
In plus, involuntar, pupilele se maresc in momentul in care suntem fizic atrasi de cineva de sex opus, ceea ce ne avantajeaza in mod natural intrucat ochii cu pupile mari sunt mult mai frumosi!…


Machiajul e deosebit de important si daca femeia e iscusita, se poate transfoma uimitor prin machiaj. Rujul joaca un rol cheie, mai ales daca e aprins sau are aplicat deasupra un gloss , oferind o imagine sexy , incitanta.

ateliere dezvoltare personala  Spring Events limbajul trupului atractie sexuala 3Buzele pot fi folosite cu mare succes in jocul de atractie: muscatul usor al acestora sau umezirea lor discreta nu vor trece neobservate. Foarte importante sunt si alte elemente adiacente: zambet si raset, elemente care adauga imaginii generale ale femeii bucurie , caldura si relaxare!

Isi expun gatul: un gest foarte feminin, gatul fiind o zona erogena importanta si transmitand astfel mesajul ca au incredere in persoana cu care discuta, deci e o invitatie directa in zona lor de intimitate.

Isi scot in evidenta toate atuurile corpului prin vestimentatie, bijuterii si gesturi care evidentiaza in mod clar lucrul asta.ateliere dezvoltare personala  Spring Events limbajul trupului atractie sexuala 4Si pentru vor sta de cele mai multe ori la o masa in public isi expun cu delicatete mainile: o manichiura frumoasa va atrage invariabil, incheieturile mainilor joaca un rol foarte important iar bratarile de pe maini fac un joc frumos de seductie prin alunecare..

Picioarele sunt si ele importante: statul picior peste picior da unei femei o alura foarte feminina, tensiunea creata prin incrucisarea piciarelor anticipand cumva tensiunea fizica, sexuala dintre cei doi. Schimbarea de pe un picior pe altul , mai ales daca se face mai lent si gratios creaza un efect de atractie, indreptarea varfului unui picior catre cel din fata e un semn clar de atractie iar dezgolirea calcaiului e mai mult decat evident un alt joc de seductie.

Joaca…cu diverse obiecte pe masa, cel mai la indemana paharul din care isi bea bautura, e iarasi un gest ce tradeaza atractie.

ateliere dezvoltare personala  Spring Events limbajul trupului atractie sexuala 7 Jocul seductiei la barbati:

O parte din gesturile prin care femeile in mod voluntar sau involuntar isi atrag ‘victimele’ in cursa:), sunt valabile si in in cazul barbatilor.

ateliere dezvoltare personala  Spring Events limbajul trupului atractie sexuala 9De exemplu: joaca cu paharul, jocurile buzelor, zambetul larg, cu gura deschisa, indreptarea varfului unui picior spre partenera de discutie, a corpului total in directia ei…sunt elemente comune.

In plus, contactul vizual intens e un semn de atractie masculina. Si femeile uzeaza de contactul vizual insa au alt stil de atragere prin privire, barbatii avand o privire intensa , patruzatoare, pasionala.

Glisarea degetelor pe masa sidepartarea picioarelor larg sunt ale semne masculine de disponibilitate fizica si interes asupra persoanei cu care au aceasta prima intalnire romantica.