Loredana Boghiu

Aproape că nu-mi vine nici mie să cred, dar număr peste 10 ani de activitate profesională în radio, training și HR.

Mai întâi, a fost viața de radio. Ani la rând, am realizat sute de emisiuni și interviuri live cu oameni din diverse arii, în special psihologi sau reprezentanți din domeniul organizațiilor neguvernamentale.

În ciuda știrilor negative care rulau și în acea perioadă, am avut ocazia să cunosc oameni minunați și cu adevărat pasionați de tot ceea ce fac. Toate emisiunile din acea perioada mi-au confirmat zicala “omul sfințește locul”. Am înțeles încă de atunci că România are oameni care inspiră, care sfințesc locul și care mișcă munții, dar e nevoie că noi să-i și vedem și, mai ales, să-i promovăm. Așa cum putem noi.
Ulterior, grație tot unor oameni minunați, am ajuns să descopăr și lumea trainingului.

M-am îndrăgostit pe loc de aceasta experiență și, uite așa, de mai bine 5 ani aleg să profesez că trainer soft skills. 5 ani că trainer, dintre care aproape 3 ani sunt ca parte din departamentul de resurse umane. Că tot veni vorba, HR-ul, un alt loc în care mă simt ca acasă. 🙂

Ce fac mai exact? Antrenez potențialul oamenilor, îi ghidez în tainele comunicării și nu numai, le arăt cum să-și folosească emoțiile în avantajul lor și cum să adreseze întrebările potrivite.

Pentru că… în final, viața e un exercițiu și un minunat antrenament.