Perfect Imperfecți

de Monica Cârligea

Anul ăsta trăim viața pe care n-am cerut-o niciodată. Sigur, ne-am mai jucat spunând că vrem să lucrăm de acasă, să avem o vreme în care să nu facem nimic, să petrecem un an doar cu ai noștri, dar nu ne-am pregătit niciodată, cu adevărat, pentru asta.

De mai bine de 8 luni așteptăm, mai impacientați sau mai răbdători, să ne luăm viețile înapoi. Între timp, zilele continuă să treacă, insă ceea ce trăim acum e tot parte din viață, iar noi putem aștepta sfârșitul pandemiei – care, cu siguranță, vă veni la un moment dat – sau putem accepta provocarea de a trăi, măcar pentru un timp, o viață pe care n-am planificat-o niciodată.

Cum facem asta ?

Cu emoție și curaj! Curajul de a ne întoarce puțin către noi, de a ne accepta emoțiile care ne trec prin suflet și de a ne da voie să fim… perfect imperfecți.  Acceptarea e primul pas către dezvoltarea unei inteligențe emoționale care să ne ajute să trecem, mai liniștiți, prin perioadele dificile/ tulburi.

Despre toate celelalte elemente ale inteligenței emoționale vom vorbi sâmbătă, 5 Decembrie, 10:30-12:00, la o cafea – virtuala, desigur – la care te așteptăm cu drag, dacă vrei să afli :

  • Cum ne-a schimbat pandemia viețile
  • Ce înseamnă, cu adevărat, inteligența emoțională și cum o putem dezvolta
  • Cum putem transforma emoțiile neplăcute în aliați pe termen lung
  • De ce ne-am putea aminti cu drag de 2020, când el vă deveni doar istorie

Pentru inscrieri, click aici.

Vă astept cu mult drag,

Monica