Prezentare ateliere noi de dezvoltare personala

prezentare ateliere dezvoltare personala spring events 3Vineri, 6 iunie , intre orele 18:30 si 20:00 are loc la Cafeneaua Alandala o prezentarea a noilor ateliere de dezvoltare Spring Events.

Prezentarea va cuprinde o descriere a atelierelor pe care le vor sustine impreuna si le vor integra in cateva directii de dezvoltare. In felul acesta veti afla mai multe despre fiecare , cum sunt abordate si in egala masura va puteti face o idee mai conturata despre linia de evolutie pe care vreti sa o parcurgeti in viitorul apropiat.

E bine stiut de oricine ca evolutia implica un proces, nu se intampla peste noapte, si atunci e bine sa urmarim un traseu care ni se potriveste cu asteptarile si obiectivele noastre. E foarte posibil in acelasi timp sa aveti mai multe directii de dezvoltare si este ok, puteti participa la cate ateliere doriti.

Directiile la care ne-am gandit sunt:

RELATII :


prezentare ateliere dezvoltare personala spring events 6
– relatii de cuplu,tratate din mai multe puncte de vedere: cunoastere, armonizare si dezvoltare, crize de cuplu, despartiri, divorturi.
– relatia mama-fiica, ca sursa de energie feminina si armonizare a tuturor celorlalte relatii importante
– relatii parinti-copii, modele educationale
– atelier de comunicare masculina, atractivitate si autenticitate, perspective personale asupra relatiei de cuplul

FEMININITATE :


prezentare ateliere dezvoltare personala spring events 2
– tipologii feminine, explorarea potentialului feminin intr-un mod unic
– atractivitate si autenticitate feminina, un echilibru extrem de necesar si benefic pentru dinamica feminina pe toate toate planurile
-ateliere de creativitate pactica feminina, aranjamente florale, machiaj,origami.


DEZVOLTARE PERSONALA :


prezentare ateliere dezvoltare personala spring events 4
-creativitate- analiza premiselor, barierelor, tehnici de creativitate, aplicatii pentru dezvoltare
-tipologii de personalitate, inetegerea lor fiind instrumente foarte eficiente de analiza vocationala si imbogatire a relatiilor de cuplu, de familie, de munca si a tuturor celorlalte care sunt de interes
-analiza viselor


Participarea este gratuita. Daca sunteti interesati sa veniti, asteptam sa ne scrieti un scurt mail pe adresa contact@spring-events.ro. Pentru intrebari, sugestii , va asteptam cu un mesaj pe aceeasi adresa de mail, contact@spring-events.ro.

Va asteptam cu drag!
Camelia si Mihaela