Psiholog Adriana Barabulea

Sunt Adriana Barabulea și mă bucur să vă cunosc!

 

         La cei 49 de ani ai mei, sunt o femeie căsătorită și fericita mamă a doi băieți minunați. Cu o pasiune pentru psihoterapia cognitive-comportamentală și o inimă deschisă pentru explorarea umană, am găsit în această cale profesională in mod extraordinary de a contribui la viața mea și a celor din jurul meu.

       Experiența mea ca psihoterapeut m-a învățat că fiecare individ este o poveste unică, iar fiecare poveste merită să fie ascultată și înțeleasă în profunzime. Prin abordarea cognitive-comportamentală am descoperit o modalitate puternică de a fi un suport real pentru oameni, însoțitoare a lor în călătoria exploratorie a gândurilor, emoțiilor și comportamentelor lor, călătorie ce are ca scop identificarea unor soluții și strategii sănătoase de gestionare a dificultăților cu care aceștia se confruntă.

Îmi place să consider terapia ca pe o călătorie de autodescoperire, atât pentru clienții mei, cât și pentru mine. La fiecare sesiune de terapie, împărtîșim cunoștințe și învățăm împreună cum să ne dezvoltăm resursele interioare pentru a înfrunta provocările vieții cu mai multă încredere și curaj.

       Înafara cabinetului de terapie, găsesc bucurie în acțiuni variate. Îmi place să mă pierd în paginile cărților, să explorez natura în drumeții lungi și să împărtășesc momente prețioase alături de familia mea. Cred că reușesc să găsesc echilibrul între muncă și timpul personal, această filosofie o împărtășesc și în cabinet.

Dacă sunteți în cautarea unui spațiu sigur și susținător pentru a explora emoțiile, gândurile și obiectivele voastre, vă invit cu căldură să-mi permiteți să mă alătur călătorie voastre. Fie că vă confruntați cu anxietate, depresie, dificultăți în relații sau pur și simplu sunteți în căutarea unei căi către dezvoltarea voastră personală, vă aștept.

Să ne cunoaștem mai bine și să construim împreună soluții care să vă ducă către o viață mai împlinită și mai echilibrată.

Vă aștept cu inima deschisă și cu dorința de a vă susține și încuraja fiecare pas al drumului vostru.

 

                                                                                                             Cu încredere, Adriana Barabulea