Psiholog Doina Zamfirescu

doinaPsiholog colaborator, psihoterapie, dezvoltare personala, NLP master, trainer acreditat

Psihoterapeut cu competente in psihoterapie cognitiva-comportamentala si hipnoza clinica si terapie eriksoniana

 

Motto: “Viata este ceea ce ni se intampla in timp ce noi suntem ocupati sa ne facem alte planuri.”

“Cred cu tarie ca ne nastem cu toate resursele de care avem nevoie. Si mai stiu –din proprie experienta – ca uneori viata ne provoaca prin situatii pe care credem ca nu le putem depasi. Incepand de la relatia cu parintii, cu persoana iubita si copiii, in viata noastra incep sa soseasca diferiti oameni cu care parcurgem o parte din drumul nostru.

Unele relatii ne aduc bucurie, altele se sfarsesc si le lasam sa plece. Insa cum trecem prin aceste situatii depinde in mare masura de noi. Am lucrat cu persoane triste, deznadajduite care isi pierdusera increderea in sine.

Cu oameni care la un moment dat in viata lor si-au pierdut speranta ca se mai pot bucura dupa un eveniment care le-a marcat existenta. Cu persoane care puneau locul de munca inaintea propriei persoane. Din toate acestea –si nu numai- am invatat ca dincolo de starea de moment, de conditiile  nefavorabile, exista in fiinta umana un potential nemarginit catre o stare de bine.

Cred in puterea oamenilor de a depasi situatii din viata lor chiar si atunci cand ei insisi nu cred asta. Si de multe ori nu cred pentru ca nu se cunosc suficient de bine si nu isi constientizeaza resursele.

De indata insa ce perspectiva se schimba, apar solutiile. Aceasta transformare ii racordeaza la acea parte din ei insisi care le permite sa fie liberi si creativi si sa isi transforme viata in cel mai frumos mod. Va astept in minunata calatorie catre voi insiva!”

Contact: 0720.165.149 www.indrumarpsihologic.wordpress.com