Relatii de munca

atelier comunicare relatii munca SpringEventsDespre relatiile de munca s-a scris si se vor scrie in continuare tone de informatii pentru ca subiectul e permanent incins de miile de probleme si problematici!

In contextul in care petrecem minim 8 ore la munca, e imposibil sa nu ne izbim cel putin cateva mii de ori de orgolii, personalitati dificile, crize, minciuni, promisiuni nerespectate, drepturi incalcate si multe altele…Sunt realitati dure pe care trebuie si incercam cei cei mai multi sa le facem fata cat mai bine pentru multe motive: necesitatea financiara de a avea un job/ business care sa ne sustina existenta, placerea de a ne pune calitatile si studiile in valoare cat si dorinta de a mentine activi atat mental cat si fizic.

Joburile sau business-urile in care ne-am angrenat ne-au aruncat in contextul competivitatii actuale intr-o ‘jungla legala’ in care de multe ori regulile nu mai sunt atat de legale, cel putin din punct de vedere uman insa uneori nu ai foarte multe optiuni de aparare sau lupta pentru dreptate. Si atunci, ca in orice jungla, regula de baza este ADAPTAREA. In asa fel incat sa-ti atingi scopurile in timp ce sa ai minim de pierderi la nivel emotional si social.

Exista subiecte permanent la moda, datorita nevoilor generate:

Cum sa ne cunoastem si sa ne sustinem drepturile

Cum sa ne formulam clar asteptarile si cum sa ne organizam munca in functie de ele

Cum sa comunicam asertiv cu sefii nostri si colegii cu personalitati dificile

Cum sa facem fata cu succes unei crize

Cum sa ne promovam si sa ne vindem mai bine? Cum si cand ceri marire de salariu?

Cum sa iti monetizezi mai bine timpul, experienta si calitatile?

Despre oricare din aceste subiecte putem sa discutam impreuna cu sprijnul psihologii nostri colaboratori, care ne vor ajuta sa intelegem mai bine cauzele si elementele de baza care le genereaza si cum putem sa valorificam cat mai bine acest proces in favoarea noastra, fara a incalca la randul nostru drepturile altora.