Servicii

Dacă ești pasionat de dezvoltare personală, atunci Spring Events iți poate fi o sursă excelentă de idei și inițiative prin workshop-uri, articole inspiraționale, interviuri cu oameni relevanți. 

Spring Events este o resursă de dezvoltare personală și se adresează oamenilor pentru care dezvoltarea personală este un stil de viață, un proces continuu pe care îl abordează bucurie, disciplină, determinare, flexibilitate și cu mult optimism. Oameni fresh, asemeni primăverii!

Spring Events reprezintă o comunitate de oameni care vor să înveţe mereu lucruri noi, să fie mai creativi, să își dezvolte mereu abilitățile de viață pentru că întreaga noastră existență este o șansă de evoluție. Oameni care înțeleg că schimbarea nu se întâmplă peste noapte, este un proces, care durează însă își merită fiecare secundă de efort investiția făcută, pentru că de fapt cea mai mare investiție a vieții noastre suntem noi înșine.

Iar asta se reflectă in timp in spectrul inteligenței emoționale si a creativității noastre.

Pentru fiecare dintre noi, viața personală are mai multe fațete, create în special de rolurile pe care le avem și relațiile care decurg din aceste roluri.

Cea mai importantă relație și cea mai longevivă o avem cu noi înșine, apoi cu ceilalți însemnând viața noastră socială , iar în universul nostru personal, cele mai relevante relații sunt cele de familie: relația de cuplu și relațiile cu copii.

Deşi scopul iniţial a fost facilitat de socializarea față în față, perioada în care relansăm atelierele Spring Events ne propune şi alte provocări.

Această perioadă pe care o trăim acum și pe care numai prielnică nu putem s-o numim, conține în ea sâmburi valoroși de înțelepciune sub formă de noi descoperiri de sine, lucruri noi de învățat și valori de viață reconsolidate, acolo unde au fost corect așezate sau..poate după caz, transformate din rădăcini.

Așadar, ne adresăm oamenilor care vor să socializeze, chiar și în mediul virtual pe teme de interes personal și să impărtășească și celorlalți din pasiunile, ideile și experiențele lor de viață.

În perioada următoare, Spring Events vă propune o serie de ateliere de comunicare, marea majoritate online, cu subiecte axate pe sine, relații interpersonale, cuplu, parenting și de asemeni articole şi video-uri de dezvoltare personală, cărţi inspiraţionale și interviuri cu sens.

Participarea la evenimente se face in baza inscrierii si a plăţii. Fiecare eveniment are un cost individual, afișat in pagina de evenimente.

Sau alegeţi varianta mai avantajoasa a selecţiei unuia dintre abonamentele de mai jos.

 


Beneficii


Persoane fizice

Acces la evenimente online

Suport networking si expunere in cadrul evenimentelor

Premii-cadou sub forma de carti si audio-book-uri relevante

Workshop-uri cu teme la cerere, pe baza de feedback individual

Acces inregistrari video de la fiecare workshop online

Persoane juridice

< 20 angajati

20 - 50 angajati

> 50 angajati

Abonament 6 Luni

Abonament 12 Luni


Silver

35 €

lunar

Tva inclus


4 ateliere/luna


10% discount

15% discount

20% discount

15% discount

30% discount

Gold

55 €

lunar

tva inclus


4 ateliere/luna


10% discount

15% discount

20% discount

15% discount

30% discount