TABLOU DE IARNA – atelier tematic de aranjamente de Craciun

ateliere aranjamente craciun 2014 Spring Events (3)
” Orice creatie este expresia unui temperament unic. ” Oscar Wilde

Si anul acesta vom marca luna decembrie cu un atelier de aranjamente florale tematic, dedicat Sarbatorilor de Iarna.

Decoratiunile de Craciun sunt ca de obicei, atractiile principale ale acestei luni, asa ca oricine vrea sa invete sa faca aranjamente de Craciun este invitat(a) in cadrul atelierelor noastre create pentru acest moment. Nu va fi nimic traditional, gen coronite sau boluri cu lumanari, ci vom crea aranjamente originale, cu o tema speciala: TABLOU DE IARNA.

Workshop-ul va avea doua parti: in prima vom invata tot ce tine de baza aranjamentelor florale: ingrijirea florilor, modul de folosire a accesoriilor florale, principii si tehnici de aranjamente , utile celor care vor sa sa deprinda elementare teoretice si practice necesare iar in a doua parte, le vom aplica realizand aranjamente de iarna in tema specificata mai sus.

Vom face veritabile tablouri care va vor infrumuseta caminele si va vor aminti de un moment frumos si elegant in care ati invatat ceva nou si in plus v-ati descoperit o noua latura a creativitatii voastre.

Iata si cateva imagini de la atelierele din anii trecuti:

atelier aranjamente craciun 2014 Spring EventsAtelier aranjamente Craciun 2013

Atelier aranjamente Craciun 2012

Cromatica va fi compusa din: alb-sidef, nuante de purpuriu si verde, stilul o imbinare de elegant, boem si romatic iar florile selectate vor fi orhidee!

Atelierul va avea loc in luna decembrie 2014 in zilele de miercuri, 17 decembrie, de la ora 18:30, sambata 20 decembrie, intre 15:00-18:00 si luni, 22 decembrie , de la ora 14:00 la ora 17:00

Va asteptam inscrierile si mesajele pe adresa contact@spring-events.ro!