Termeni si conditii

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. Spring Media Events SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata în această pagină.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastra se supune Termenilor și condițiilor de ultilizare, și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă înțelegerea dintre părți.

Spring Events garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (lectură articole, postare comentarii, informare), pe site-ul https://spring-events.ro/ și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului https://spring-events.ro/– imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Spring Events și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală si industrială. Folosirea fara acordul Spring Media Events SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Domeniul https://spring-events.ro/, este deținut de către Spring Media Events SRL. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în formă directă sau “ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii.